Powered by Blogger.

Bukti!! Ceramah Anwar Di Sabak Bernam Hanya 40 orang Hadir

ini berikutan blogger-blogger Umno menyebarkan gambar-gambar berikut di blog-blog mereka. Menurut mereka orang Sabak Bernam sudah tidak percaya dengan Anwar Ibrahim.Kalau dilihat daripada gambar-gambar ini memang lengang, tak ramai orang yang datang ceramah Merdeka Rakyat, yang diadakan di Stadium Mini Sabak Bernam, Selangor itu [Sumber].
ReJaM© telah menghubungi salah seorang
sahabat blogger Edyesdotcom bertanyakan tentang hal ini. Menurut beliau pula, ramai hadir di ceramah tersebut sekitar 3,000 orang.

Keadilandaily pula menganggarkan sekitar 2000 orang hadir di ceramah tersebut. Sebagai bukti, Edyesdotcom menghantar gambar-gambar berikut.Meskipun ceramah ini diadakan di hari bekerja (malam Rabu), namun sambutan sangat dan menggalakkan, menyaksikan orang ramai duduk di atas rumput stadium untuk mendengar ceramah.Bezakan antara dua gambar pertama dan dua gambar-gambar berikutnya, barangkali blogger Umno ambil gambar ketika ceramah sudah selesai. Pelik bin hairan, benda macam ni pun nak menipu, macamlah pengguna internet hari ini tak pandai cari maklumat.

ReJaM© "Blogger Umno, sengaja sabotaj buat Umno nampak bangang ke? "

Posted by admin:007dunia On 0 comments
Jika artikel ini bermanfaat,bagikan kepada rekan melalui:

10 Berita Terbaru

Popular post

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

Berita Semasa Online

Portal Sumber Ilmu Online

Feed Link Sahabat

Geng Blogger Hebat

Followers