Powered by Blogger.

Solat Tahajjud Sebelum masuk Kelab Dangdut ?

Baru kita tahu bahawa ADUN UMNO yang ditangkap dalam kelab malam itu rupanya solat  tahajjud dahulu sebelum masuk kelab malam. Ini bukan rekaan tetapi jawapan yang keluar dari mulut ADUN tersebut ketika ditanya mengapa beliau boleh berada di dalam kelab malam tersebut.

Ditangkap jam 2.40 pagi dan berkemungkinan beliau solat  tahajjud awal sedikit kerana ada tugasan dalam kelab malam. Oleh itu beliau tunaikan solat  tahajjud sebelum masuk kelab malam. Tahajjud apakah yang ditunaikan dalam kelab hancing najis itu?

Adakah UMNO ajar pemimpinnya supaya solat tahajjud sebelum masuk kelab malam? Kita pun tahu yang masuk kelab malam itu adalah Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Melaka. Ali rustam pun ada cabar kepada media supaya mendedahkan gambar namun media tidak berani.

Sebenarnya media telah diugut dan diberi amaran supaya tidak mendedahkan gambar ADUN tersebut maka gambar yang didedahkan sebelum ini juga bukan gambar ADUN sebaliknya gambar anggota polis untuk mengelirukan orang ramai.

Tetapi yang sebenarnya memang Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Melaka itu berada dalam kelab tersebut ketika serbuan dan pihak polis juga mengetahui bahawa di dalam kelab itu ada ADUN UMNO. Bagaimana mereka merancang semua ini? Kena tunggu siri-siri yang menarik ini dari semasa ke semasa

Posted by admin:007dunia On 0 comments
Jika artikel ini bermanfaat,bagikan kepada rekan melalui:

10 Berita Terbaru

Popular post

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

Berita Semasa Online

Portal Sumber Ilmu Online

Feed Link Sahabat

Geng Blogger Hebat

Followers